| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Když jsem odcházela z našeho malého okresního města do Prahy na studia, říkal jsem si, že se vrátím, že ve velkoměstě nehodlám zůstat. Po škole jsem ale sehnala v Praze dobrou práci s příslibem bytu, který opravdu do 5 ti let následoval.
Mezitím proběhla revoluce a v mém rodném městě je víc jak 40% nezaměstnanost. Cikáni z Chánova se pomalu šíří i do města (za mých mladých let bydleli v Chánově a v přilehlých vesnicích - Obrnice, Jirkov... do Mostu se moc nedostali).

Jsem moc ráda, že jsem přesídlila z rodného města pryč. Dnes, po 30ti letech, jsem si na Prahu zvykla. Miluju tu pestrost divadel, kin, výstav, koncertů, restaurací... Jsem ráda, že tu jsou dobré školy pro syna. Časem jsem do Prahy přestěhovala i své rodiče, kteří vyměnili mostecký byt 4+1 za malý pražský 2+kk. Nikdy bych se do svého rodiště nevrátila.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.