| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Podle mě trvá tak rok a půl, než si člověk "vyšlape své cestičky" - aby zjistil, kde je dobrý řezník a kde pěkná zelenina a který zubař je hulvát a kam jít o víkendu a tak...
Kamarádi - no mám tři nejlepší kamarádky... jedna žije v Praze, jedna ve Vídni a jedna v Londýně (a já v Kalifornii ~t~). To jsou ty "trvanlivé", s kterýma se můžu vidět jednou za dva, tři, čtyři roky a furt je to dobrý... pořád mám pocit, že jim můžu zavolat ve tři ráno, že mám průšvih a ony se mnou budou sedět na telefonu a řešit průšvih... přestože musí v šest vstávat do práce...

Místní kamarády - to obvykle trvá, chce to být otevřená novým možnostem, vymést vše co je k dispozici - od kroužků a zájmových činností až po různá pískoviště a dětské besídky a charitativní akce - jeden nikdy neví, na koho narazí. Třeba já se tady kamarádím s bratrancem mé virutální známé z Česka. Od ní už jsem neslyšela spoustu let (vždycky se jen dozvím od toho bratrance, když se zase vdá nebo rozvede :-)), ale s tím bratrancem se vídáme relativně pravidelně, máme společné zájmy a tak... prostě člověk nikdy neví, kdy narazí na toho nového kamaráda... jinou kamarádku jsem potkala na joze... respektive chodily jsme spolu asi rok na jogu, než jsme se daly do řeči... další kamarádku mi sehnala maminka - je to kamarádka sestry té maminčiny kamarádky :-)... a tak...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.