Mám děti ( nyní 15 a 9 ) a u obou jsme museli trénovat jak rozkládání tak skládání. Učí se oba velmi dobře, menší má samé jedničky, větší v 9té třídě 4 dvojky ) , ale tohle nám měsíc trvalo, než to uměly. Na klasické co je L-A mi dopovídaly L-A a obráceně .... co slyší, když řeknu LA a oni LA ... kvetla jsem u toho, ale my měli slabikovou metodu, takže jsme se nakonec dopracovali kam měli.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.