Panebože, to snad není pravda! Takže musíme milovat všechny bez ohledu na prostředí ze kterého vyšli? A když se budu rozhodovat mezi 2 muži, z nichž jeden bude po někom z rodičů arab, nebo bude mít prostě kořeny jinde a já se rozhodnu pro čecha, protože chci vychovávat děti "po našem" a nechci celý život řešit kulturní a životní odlišnosti a problémy z toho plynoucí, jsem tedy rasistka? Protože nepadnu bez rozmyslu do náruče muslimovi, aniž bych přemýšlela nad tím, jaký to může mít dopad na můj život?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.