V roce a půl dítěte a věčném nočním kojení jsem musela kojení utnout.Nastupovala jsem do práce a už to bylo neunosné. Sama píšeš,že s tatínkem to šlo,tak to tak praktikujte pár dnů a budete mít klid :) Náš tatínek byl na to "měkkej",bál se nočních hysteráků ze strany dítěte.Tak jsme šli na víkend k babičce,ta spala s vnoučetem v jedné místnosti a já ve druhé.A najednou to šlo,vzbudil se asi 2x,babička pohladila,řekla,že mlíčko není a spalo se dál.Po víkednu u babičky byl klid :)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.