Já neplodnost zažila a musím říct, že to je nejhorší, co mě kdy potkalo. A to se nám první dítě povedlo po IVF celkem brzy a ten pravej hukot nastal až při boji o druhé, bohužel jsem to nevybojovala. Takže já ty lidi chápu. často se na to příšerně zadluží - cena se pohybuje od 250.000 do 2.000.0000. Jestli to udělá nějaká zpovykaná hvězda, tak ta si pečlivě vybere náhradní matku, určitě ne v indii a té pak královsky zaplatí, je to prostě byznys.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.