Můžeme se pohádat, co je pokrývka hlavy. Pro nás je to kus oděvu pro ně záležitost velkého náboženského významu. Taky si můžu já dát na hlavu širokou čelenku a určitě po mě nikdo nebude chtít abych ji sundala, přestože mám pokrytou hlavu. Protože čepice je čepice a čelenka je čelenka.
Já jejich šátek nepovažuji za ekvivalentní k naší čepici. Pro ně je to to samé, jako pro mě třeba podprsenka. Jsem zvyklá jí nosit a kdyby mi to někdo zakazoval, tak se budu hodně cukat.
Podle mě by jim mělo být umožněno aby ho nosily. Ale v nemocnicích je to asi problematičtější kvůli předpisům (které mohou změnit).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.