Přidat odpověď
nejsem xenofob, ale jsem realista. Ředitelce fandím a štve mě, že se z toho udělá aféra o diskriminaci, zapojí se ombudsman a bůhví kdo ještě. Přijeli sem k nám do naší země. Naše země má určité zvyklosti a tím, že budeme strašně liberální, budeme přistěhovalcům dovolovat vše a oni nebudou muset přijímat naše zvyklosti a práva, tak dopadneme za pár let tak, jako v západní evropě - začne tu mela, protože muslimové budou chtít víc a víc a nakonec budou chtít, abychom my chodily zahalené a to já pro svoje budoucí potomky nechci.
Proč taky dělat neustále ústupky jim. My, když přijedeme do muslimských zemích, tak se taky musíme podřídit a ještě jsem neslyšela o tom, že by se někdo rozčiloval, že je to diskriminace, protože tam ženy nemůžou chodit v tílku a kraťasech, ale musí si vzít ty jejich šaty a zahalit se. Nebo stavby - co by se dělo, kdyby v muslimském státě chtěli postavit křesťani kostel.... Nechápu, proč u v Evropě je vždy velké haló a problém, když se evropanovi nelíbí např. zahalení žen, ale v opačném směru to je naprosto normální
Předchozí