| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jejdamane, tak já to otočím jinak. Když by mi šlo o kejhák a někde mě přijali a ještě bych si materiálně polepšil, za sebe - byla bych vděčná a necítila potřebu se vymezovat.
Každý jsme ovšem jiný, pokud to budeš brát takhle, tak se na to dá říct, že když někomu otrne, začne mít roupy.

Jinak si nemyslím, že všem muslimům, co sem jdou, jde o život. Často pocházejí jen z bídných materiálních podmínek a v Evropě vidí zemi zaslíbenou. Už ale nejsou ochotni myslet stylem, že je něco za něco. Budu mít evropskou demokracii, budu mít vyšší standart, nebudu se tedy v krajním případě bát o život - a já dám za tato privilegie co té zemi? Potíže?
Opakuju, že je zajímavé, že jiní přistěhovalci nemají s asimilací s tímhle nejmenší problém, ať je jejich víra jakákoliv, prostě si jí praktikují v rámci komunity.

Bohužel vidím jistou paralelu s Romy, i když trochu jinak. Ti se taky nezařadí, i kdyby tu ještě žili tisíc let.

To jsou taková dvě etnika, se kterými jsou chronické potíže, s jinými ne. Ono je to prostě národní mentalitou, jestli mám v povaze pořád něco požadovat, nárokovat, vymezovat se, nebo jako asijci být vedený k pokoře, skromnosti.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.