Přidat odpověď
Žluťásku, tak Židy bych do toho netahala, ti žijou v Evropě tradičně, mezi místní obyvatelstvo měli vždycky snahu se zařadit, bohužel se vlivem tmářství ocitali v ghettech.
On někdo muslimy dává do ghett? Já myslela, že v západních zemích žijou normálně mezi obyvatelstvem, mají bílého souseda, který na ně žádné pogromy nepáchá.
Upřímě řečeno, mě to přijde jako křesťanství ve středověku, Křižácká víra, která ani netoleruje, když si žena vezme muslima, automaticky musí přestoupit na jeho víru. Pochopitelně většina zamilovaných Evropanek to dodatečně zdůvodní tím, že samy od sebe prozřely a přestoupily na islám, protože je to jediné správné.
Už jsi viděla jako podmínku, aby si křesťan vzal ateistu, že se musí nechat pokřtít? Ne, udělají civilní sňatek a pokud se tolerují, jede se tak dál. V krajním případě, ale ateistický partner prostě nutně nemusí běžet ke křtu.
Ještě jsem nezažila a neslyšela o Evropance, která si vzala muslima a nepřestopila by následně nebo předtím na islám. To je prostě automat a rozumí se to samo sebou, že to udělá, i kdyby ta rodina byla vlažnější ve víře a manžel poměrně osvícený a jeli by hodně po evropsku.
Islám prostě není multi-kulti, buďto jsi náš člověk, nebo v našem středu nemáš co dělat.
Víc k tomu nemám co dodat, ona je dneska móda být korektní až ke zblbnutí, dělat z bílé černou a naopak. Chtělo by to trochu selského rozumu obecně.
Předchozí