| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Žluťásku, ale proč proto s námi vnitřně bojují, když jim nikdo fyzicky ani ekonomicky neubližuje, ani je nijak nepotlačuje?

Pro svůj boj a vymezování musím mít důvod, ne? To se budu vymezovat jen tak, z principu? Tak já třeba řeknu, že jsem Hanák nebo Valach a začnu chodit do školy v kroji toho kraje? Když to dotáhneme ad absurdum, tak budu mít asi stejné potíže jako ta muslimka pro hidžáb.
To je prostě na tom, jestli je někdo schopen přijmout místní zvyklosti.

Nikdo jim přece nebrání prezentovat svou víru vhodným způsobem, lidem spíš vadí, že nám jí tady chtějí implantovat jako jediné vhodné myšlení.

Schválně - bude někdo reagovat na ten můj příměr o buddhistech? Těch je to hafo, ale nikdo o nich ani neví, nikdo se nezajímá, jestli mají někde nějakou svatyni.
To je podle mě správný stav věci, kdy příchozí splynou a dělají si své, domácí taky a neovlivňují se. Prostě dokážou vedle sebe žít a jistě asijský soused nevěří v Krista apod. Příchozí respektují místní lajny, protože jsou příchozí a tečka. Ona se nakonec spousta jejich dětí tak přizpůsobí, že už ani asijci nejsou, i když tak vypadají.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.