| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

V SAE zahalená ? To snad ne, žjeme tu rok a půl a zahalená jsem musela jen na prohlídku mešity. Kamarádka paracuje jako zdravotní sestra v Saudi a ta se zahaluje, ale to proto, že si vzala místního a přijala islám.
Jinak se přizpůsobuju místní kultuře, nosím volné oblečení a ne minisukně a tílka. Taky se tu v některých emirátech nesmí nosit bikini a malé pánské plavky. Konec konců kdyby se řeklo že musím nosit hidžáb, ani by mi to nevadilo. Chci tady žít, musím přijmou jejich pravidla.

Na druhou stranu čím déle jsem tady a čím víc poznávám, o čem islám je a jaká je šaría, jsem opravdu ráda, že jsem se nenarodila v islámské zemi.

A mám za to, že pokud někdo chce žít v naší zemi, má zase dodržovat naše pravidla (od nepřijatelnosti šaríi po zvyklosti snímat pokrývku hlavy uvnitř místnosti). Připadá mi úplně uhozené, že by se školní pravidla měnila kvůli dvěma kalupinkám. Pokud se jim pravidla školy nelíbí, mohou jít studovat na školu, která pokrývku hlavy neřeší.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.