| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No s konkrétními radami k dotazu nikdo moc nepřišel, jen samé "chytré rady". Kašli na ně a nic si z toho nedělej, své dítě vychováváš ty, ne chytrolíni na netu :)

Ještě jsem teď četla tvůj příspěvěk někde nahoře o specifických potřebách tvého syna, tak tím spíš bych byla pro zkusit tablet, možná bude v těchto věcech i dál než jsem odhadla jen podle věku a podle svého dítka. Ale ty to musíš vyzkoušet tu úroveň zase podle vás a co malého bude bavit.

Nějaké aplikace jsem vypsala auž předtím, a třeba teď jsem stáhla Dopravní výchovu.

Na popřemýšlení mají poslení dobou skvělý ptakopysk Perry "Where is my Perry" a "Where is my water". Někdy žasnu jak to děckám jde, no potřebují někdy poradit a baví to i mně :))
Pak takové nastavování kolejí a průjezdu vláčku "Rail Maze". Ohledně aut jsou tam toho mraky, chce vyzkoušet :))

Asi bych být tebou zkusila se podívat u někoho kdo ho má, ať máš lepší představu. Já všechny aplikace stahuju z googlové Play, kvůli kompatibilitě s prací mám systém Android, i když jsem zvažovala i Ipad. Apple má zase svoje aplikace, taky asi dost dobrých výukových, ale konkrétně jsem to zatím neviděla, snad někdo poradí. Vzájemně to není kombinovatelné, resp. musíš nahrávat podle toho od koho máš systém v tabletu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.