| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Už je nemám, ale měli jsme je velmi dlouho. Faktem je že z malé roztomilé želivčky vyroste časem do dost velké se slušným stiskem :))

Myjsme měli přímo vyrobené akvárium, dost velké aby si mohly plávnout, a ostrůvek s výlezem byl ze skla přímo nalepený od sklenáře. Tak předpokládám že základní podmínky sis načetla, musí být ve vodě ale mít možnost opory, a možnost vylézt někam nahoru a nahřívat se, takže žárovka (teda s tím speciálním světlem) je nutná. Přirozené prostředí je voda, takže tam je nejraději a pokud nemá možnost se tam schovat třeba když cítí ohrožení (to je často) tak strádá. Ale zároveň se musí mít o co zachytit protože dýchá normálně vzduch. Pod vodou dlouhodobě zůstává jen když spí.

Krmení sní podle tohojak ji máte velkou, předpokládám že nejspíš malou, takže zatím málo. Já krmila sušeným a masem, většinou hovězí srdce nebo podobně. Nebo třeba jsem kupovala sušené ryby pro kočky. Šneky ani mušličky jsem nezkoušela. Starší želvy mají silný stisk ty by to asi daly, mladá nevím.

Jinak akvárium zasviňí dost, tím jak rostou tak vylučují čím dál větší tentononc. ...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.