| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Cetla jsem ji. V detstvi (za totace) jsem videla i film, proto jsem si ted po letech knihu precetla. Nutila jsem pubertaka, aby si precetl take, kvuli letadlum a leteckym katastrofam, ale nezacetl se.

Nevim, jestli tu mam vyzrazovat spoil.

Nyni tedy pro ty, kteri chteji vedet (snad) pravdu:

Film byl samozrejme velmi pribasneny.
V knize vidime mladou divku, ktera mela stesti, nebot v dzunli zila roky s rodici- prirodovedci. Asi kazdej jinej by v dzungli zahynul. Ona presne vedela, jake ma prales ci dzungle zvyky, co znamenaji ty ktere zvuky. Vubec si neuvedomovala svoji statecnost, proste vedela, jak se zachranit, jak se ma drzet vody, vedela, ze nesmi na nic slapnout, nechala se unaset rekou, plavala. Reka ji pomohla. Hodne spatne bylo to, ze moc nevidela, pri havarii ztratila bryle. Kdyz pak cela zemdlena po dnech prvne uvidela lidske priznaky (lodku), myslela si, ze blbe vidi a ze blouzni. Navic je kniha psana jako vzpominky prokladane soucasnou cestou autorky do teto oblasti. Jsou tam i uvahy o jejim otci, ktery nebyl v havarovaném letadle, o tom, zda otec vlastne nelitoval, ze se zachranila jeho dcera, ze snad litoval, ze mu havarie vzala zenu. Mozna by snad dceru za zenu vymenil. Jsou tam naznaky - ktere uvidi pouze prirodovedec - toho, ze pro zachranu osob nebylo udelano vse, ze zrejme nekteri lide jeste mnoho dni po havarii zilo, ze je proste jen nenasli a moc brzy skoncili patrani.
Mam pokracovat?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.