Mirko máš naprostou pravdu.V tomhle se třeba skláním před mojí mámou.I přes to,že ji tchán poslal do řiti,když potřebovala aby mě pohlídal(se slovy,když sis nechala krypla tak se o něj postarej), tak se o něj postarala do poslední chvíle.A že to pro ní byl pěknej záhul.Já v té době ležela v sádře,totál nemohoucí a ona ještě chodila starat se o tchána,kterej na ní jen ječel a vyžadoval dokonalej servis.Ač sem psala,že mám hodnoty hodně posunutý směrem k pomáhání,tak v téhle situaci nevím jestli bych to dala.Mít doma nemohoucí dítě a nechat na sebe za péči jen řvát.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.