A ještě - u nás doma to sice nebýval až tak strašné, ale některé prvky z příběhu by se tam našly. Taky jsem odešla v 18ti z domu, brzy jsem se vdala a zařídila si život hodně po svém. Moje mladší sestra je sice též odstěhovaná (stěhovala se kolem třicítky), ale stále je "obětí" - je sama bez přítele a bez blízkých přátel a pořád žije půlkou těla v té staré známé ohrádce a neumí se vymanit. A pořád hledá důvody, proč to nejde. Pomoct jí neumím, protože takovou, co by něco opravdu změnila, odmítá.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.