| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Už od pátku jsem na sebe vrcholně naštvaná. Šla jsem s prckem udělat běžný nákup do "našeho" supermarketu nu a tam u vchodu stála dvě děvčata, namalovaná jako obrázky, příjemného vzhledu. Nu, tušila jsem průšvih, ale zrovna nebyla po ruce jiná "oběť", tak jsem šla na řadu já. No, nejdřív vůně na jednu ruku, ta nee, tak jinou vůni na druhou ruku, ta už byla lepší... no a pak začal "kafemlýnek" parfém z Francie, zaváděcí cena, bude stát za rok 1500, dnes je to promo-akce, tak proto... no, ještě k tomu dávají pánskou vůni a další "dárek"... i když můj mozek chápal VO CO GO, tak než jsem se nadála, tak jsem měla všechny ty dárky v ruce a no NEKUPTE TO "jenom" za 1000Kč. Povídám, nemám... venku je bankomat, chodíme tam se všemi... povídám, potřebuju nakoupit, až potom... děvčata, no tak ještě jeden "dárek" (rádoby skrytě, prý mají kontrolu a neměly by...) a já povídám, fakt jdu nejdřív nakoupit, pak se stavím... a děvčata, že prý mě tedy budou vyhlížet.. no, zkažená nálada, ale nechtěla jsem být za sketu a plížit se ven z obchodu jako zloděj, jenom abych se jim vyhnula... Tak jsem o 1000Kč chudší a bohatší o zkušenost své blbosti! Vůbec nevím, proč jsem podlehla, když jindy utíkám, jak můžu... Možná vidina vánoc a strašák, že FAKT nemám ani jeden jediný dárek...?
Jak se bráníte vy? Je nějaká univerzální rada, jak se ubránit (bez toho, aby člověk chodil obloukem a jako stín)?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.