Přidat odpověď
Sice se mě to už netýká, děti jsou ve škole - první a třetí třída, ale i když byly ve školce, musela jsem mít paní na hlídání. Našla jsem si čilou důchodkyni tady z okolí, děti ji berou jako pražskou babičku, protože když byly nemocné, tak mi nezbylo, než paní na hlídání mít. Naštěstí manžel může taky často pracovat z domova a já částečně podnikám, tak jsme to skloubili, ale ty důchodkyně by určitě byly rády. Naše paní je velmi aktivní, čilá, děti dodnes vodí na kroužky, vyzvedává ze školy a doveze mi je domů, protože z práce to nestíhám. A pozor, není nijak předražená. Platím 70 Kč za hodinu. Respektive já ji dávám nějakou sumu na měsíc, vychází jí to líp a já jsem taky spokojená. Ale pořád člověk řeší, jak jsou všichni v Praze předražení. Měla jsem inzerát v místních novinách, ozvalo se mi několik desítek lidí, a nikdo si neřekl o víc než o 100 Kč za hodinu. Dokonce i o míň. Ale nechtěla jsem maminku na MD, bála jsem se, že by mi nevytrhla trn z paty, když by měla sama svoje dítě nemocné. A ani jsem nechtěla, aby u hlídání měla svoje děti, protože logicky by více pečovala o to svoje. Asi diskriminační, ale jsem už 5 let spokojená.
Předchozí