| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Moje dítě teda zlobí a já se k tomu přiznám.

Např. v supermarketu rád nakládá věci do vozíku, např. nosí brambory po jedné a hází je do vozíku (já díky tomu mám čas si něco v klidu naskládat do sáčků a zvážit) a pak, až odcházíme, tak je vezmu a vrátím do regállu (nejsou teda ožužlaný :-) ). Občas se mu stane, že hodí bramboru do cizího vozíku (ony jsou holt všechny stejný), popravdě, zatím se to každému takovému postiženému nakupujícímu zdálo vtipný či roztomilý - bramboru mi podali a já ji vrátila do regálu. Přednášky o nevychovaném dítěti jsem se zatím nedočkala.

Taky občas na veřejnosti řve (teda čím dál tím míň, ale stává se). Já z toho sice radost nemám, ale určitě mu nehodlám ve všem vyhovět jen proto, aby neječel a okolí nebylo obtěžováno.

Cos to tam ještě psala, že vadí? Hromadnou dopravou zatím nejezdíme, je pravda, že posledních 20 minut v letadle už celkem ječel, ale to bylo tím, že musel už být připoutaný a sedět (v necelých dvou letech) na vlastní sedačce a nemohla jsem ho mít na klíně a to se mu nelíbilo.

A tak.
Prostě dítě není dokonalý andílek, sedící tiše a klidně na vymezeném místě, odpovídající tichým hlasem, jen když je tázán. Snad na to proboha to dvouletý dítě má nárok. Já teda rozhodně nehodlám po dítěti ječet jen proto, že někdo, kdo jde zrovna kolem, je nervní a rozhodí ho cizí dítě.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.