Já to řešila vždy ponecháním kousku rohlíku v sáčku, aby bylo jasné, že se má započítat do nákupu. Rohlik je taková klasika,která dítě zabaví a uklidní, většinou jde o malé děti, ty větší už to pobírají. Praktikovala jsem jen s dětmi tak do dvou možná vyjímečně do 3 let. Já myslím, že i tomu obchodníkovi se vyplatí, když matka nakoupí v klidu a udělá větší tržbu než když opocená z prudícího dítěte popadne pár věcí a rychle pryč.
Nevidím v tom nic špatného. Rozbalovat bonbóny , sušenky apod. mě osobně přijde příliš a myslím, že to snad převážná většina lidí nedělá.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.