Přidat odpověď
Tak já se teda přiznám. Když s děckama jedu 2 hodiny vlakem, taky asi někomu lezou krkem. Bohužel jsme nevyfasovali děti s tlačítkem ON-OF, jinak bych je vypnula.
V zájmu ostatních i vlastního duševního zdraví cpu děti do vozíku. Obě se do jednoho sedátka nevejdou, tak je strkám dovnitř. Starší sice dokáže většinou celkem klidně chodit, ale mladší by řevem zbořila budovu, kdyby neměla stejné možnosti jako starší. A běhat za 4letým a 2letým děckem po supermarketu teda nehodlám. Na chůvu nemám a hlídání taky ne.
A dokonce jim zacpávám papule jídlem, nejlépe něčím hned u vchodu. Celkem často platíme šlupky od banánů a obaly od ledňáků. Proč by mělo vadit, že to snědí uvnitř, když to vždy zaplatím?
Dokonce obtěžuje mé dítě spoluobčany tak, že jsem si vyslechla dvouhodinové kázání o nevhodnosti dceřina řevu. Návod na uklidnění (pro dceru ani pro mě) mi ale nebyl nabídnut, takže bych ji asi měla utopit, aby cestou ze školky neječela na celou obec. Vidím, že ty to máš zmáklé, poraď, jak takové dítě umlčet? Za radu budu vděčná.
Předchozí