A co s těma děckama mají udělat? Hodinu je v pohodě zabavím. Pak už si hledají zábavu sami. Mě daleko míň obtěžuje jukající a chechtající se batole než úpící siréna násilím držená na sedadle. A jak jsem psala, zažila jsem ve vlaku spoustu otravnějších elementů než je děcko. Takoví opilci, přinasrané babky, mládež, které patří svět. Kulturní představení typu kino či divadlo taky nechápu. Naopak výstavy a prohlídky památek ano, když jedu s rodinou na výlet a je tam něco zajímavého, musím tam vzít děcka, pokud to chci vidět. Běžné dítě nad 2 roky na prohlídce lze udržet v klidu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.