Přidat odpověď
Souhlasím, ale ... co je divného na zaplacení půl hodiny na místě k tomu určeném? Platba je za max. 1/2 hodinu, takže je jen na tobě, jestli ji využiješ celou nebo ne. Na ÚP jsem žádné své dítě netahala - je velký problém si zajistit hlídání? I s ohledem na dítě - proč ho tahat do prostředí plné bacilů a pravda, vím, že by to tam nedalo a plakalo by, proč mu to mám dělat a proč to dělat těm, co tam přišli z podobného důvodu jako já bez dítěte? Na velké nákupy s dětmi nechodím - opět - proč to dělat dětem? Nakoupit umí každej svéprávněj otec od rodiny stejně dobře jako matka, nechápu proč by se tohoto úkolu nemohl na čas než dítě povyroste ujmout. Kojit a přebalovat se dá dítě přebalovat venku v počasí k tomu vhodném - nikdy jsem neviděla matky přebalovat nebo kojit na lavičkách v mínus 10° - pokud to tedy dítě i matka neprovozují v mrazech asi to není nutné provozovat na veřejnosti ani v létě.
Malé dítě má právo hulákat kdekoliv, právě proto, že je to dítě. Ale od toho mají matky, aby vyhodnotily situace, které dítě dokáže zvládnout a pokud ne, tak s nimi do těchto prostor jít až v době, kdy to dítě zvládne. Vždyť to tam otráví třeba zrovna staršímu dítěti, které před tím také bylo malé a čekalo až doroste do věku, kdy si bude moci představení náležitě užít.
Předchozí