To chápu, ale pochybuju, že kdyby Vaše děti někde lítaly,ječely ve smyslu křičely, někomu okopávaly nohy - atk budete s úsměvm přihlížet a nic mu neřknete, nepokusíte se o třeba odvést mimo čekárnu........ Já toto zažila v clekarně u lékaře. Skákání po lavicích, opravdu kopání do nohou a matka nic. Ve chcíli kdy ale o hlavu větší kluk s rozběhem strčil moje dvouleté, které stálo u mě a jen zíralo, rázem běhat přestal. Stropila jsem scénu a na matku zavolala sestru. Vzali je přednostně a madam se tvářila jako že já toho nadělám.
To je sakra rozdíl od toho, když dítě z nějakého důvodu brečí. I se třeba vzteká.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.