Souhlas Pelíšku s tím létáním, samozřejmě, že dítě může vřískat, má na to nárok, ale já jako rodič do toho letadla s tím dítětem nejdu, je to bolavá záležitostui u dospělého třeba změna tlaku při přistání a opačně., když vím, co se bude dít, Když vím, že nevydrží hodinu v klidu, tak s ním nechodím na výstavy,galerie atd.To že tam chci jít já jako rodič a dítě to nějak přežije, přece nejde..To samé že ho nevláčím do restaurace, když vím, že to nevydrží, nejsem sobec a neobtěžuji tím ostatní, je to prostě o určitém taktu, který má každý nastavený jinak. A s těmi koši v sámošce? Neviděla jsem nikde, že by vláčeli špinavě přepravky v koších, vozí je v paletách vštšinou. nebo na zvláštních vozících.Dítě samozřejmě šlape všude i po hovnajsech všeho druhu a jiným sajrajtem, tak jako každý jiný. Tak ho přece ne nacpu tam, kde se dává jídlo
nee? i ksyž je v obalech oni třeba u pečiva nebo zeleniny ty sáčky moc silné nejsou..jako argument, že ty boty jsou čišté, je taky blbost, kočka která žije jen v bytě, se taky musí očkovat proti různým chorobám právě proto, že lidé na borách přivlečou zárodky, kdejakých pro ni nebezpečných chorob, to vím přímo od veterináře.