KApradino
" Na ÚP jsem žádné své dítě netahala - je velký problém si zajistit hlídání? I s ohledem na dítě - proč ho tahat do prostředí plné bacilů a pravda, vím, že by to tam nedalo a plakalo by, proč mu to mám dělat a proč to dělat těm, co tam přišli z podobného důvodu jako já bez dítěte?"
Myslíš to týdení dítě, když jdeš řešit rodičák? No já s hlídáním pro takové mám problém
"Nakoupit umí každej svéprávněj otec od rodiny stejně dobře jako matka, nechápu proč by se tohoto úkolu nemohl na čas než dítě povyroste ujmout."
To jako přesně do kdy? Do tří let? A proč vlastně? Aby někdo nedejbože neutrpěl tím že dám dítě do vozíku, nebo že se bude ve frontě u kasy hlasitě dožadovat bonbonů?
"Kojit a přebalovat se dá dítě přebalovat venku v počasí k tomu vhodném - nikdy jsem neviděla matky přebalovat nebo kojit na lavičkách v mínus 10° - pokud to tedy dítě i matka neprovozují v mrazech asi to není nutné provozovat na veřejnosti ani v létě. "
Napozoruješ jistý rozdíl mezi četností a délkou pobytu venku v létě a v -10 stupních? V tom bude asi ten hlavní rozdíl.
A to že jke v zimě obrovský problém vydat se do města bez kočáru (šátek/manduca) protože právě není kde v klidu kojita přebalovat (kočárek částečně řeší aspoň to přebalení), není fakt důkaz toho že se to venku na lavičce dělat nemusí.