| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jarmilko, já jsem tedy průvodčí a potkávám v jednom voze rozjívené děti a pohoršené cestující. Často jde vidět, že dospělci čekají, že to dítě seřvu, nebo tak něco ( takový to nenápadný pomrkávání na mě, protáčení očí, povzdechy, otáčení se za zdrojem hluku apod. ) no, já se na ty malé rozjívence max. usměju, dám jim obrázek, nabídnu mu, aby si ho samo orazilo, nebo ho zdvořile neprovokuji, aby se nevytočilo ještě víc. Takže fakt nechápu jak si může dovolit prodavačka seřvat maminku a dítě.
Mně kdyby někdo naplno místo náznaků něco řekl- ať jim něco řeknu, tak maximálně můžu nabídnout přesunutí jednomu, nebo druhému, ale mělo by to proběhnout tak, aby si nikdo z nich nepřipadal jako debil.
Jsem i cestující, takže nechápu to jejich vzdychání, já když chytnu někoho, kdo mě sere, tak prostě přejdu jinam. Odcházím tedy většinou kvůli převoněným ženským, protože z toho mám migrénu a ožralcům, ale děti jsou tedy taky náročný na nervy, to vím- když jedu daleko, tak před nimi prchám ~:-D Ale varianta- útrpně sedět v poloprázdném valku vedle někoho, kdo mě točí a vzdychat- to je jen taková morální onanie ~j~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.