Budu mít asi nepopulární názor, ale bez tréninku to nepůjde. Já se snažím TEĎ ( mění se to:)) přijít na kloub francouzštině a chodím 3x, někdy i 4x v týdně. Teď to bylo dobré. Pán semnou chtěl mluvit. Kladl mi krátké otázky. Najednou mi to připadalo tak lehké. I číslovky jsem zvládla. Ale to je obchod, na který jsem zaměřená. Jinak to je těžké. Francouzi semnou nechtějí mluvit anglicky. Max v Paříži a na benzinkách, jinak je aj mimo. Takže neumím pořádně aj a teď valím fj a všechno se mi to míchá.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.