Můžu potvrdit, s Etou spesso se mi stalo totéž: po celkem krátké době užívání je v podstatě nepoužitelná, protože pod to těsnění se v podstatě nejde dostat a při každém dalším mixování se z toho do jídla uvolňuje něco, co opravdu nevoní. Hlavně u horkých polívek je to opravdu nechutné. Asi je to fakt na vyhození? Zkoušela jsem to "čistit" tak, že opakovaně mixuju v hrnku horké vody, kterou pořád vyměňuju za novou, ale valného efektu to nemělo. Tak teď řeším, jestli to vyhodím nebo co...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.