Jano, reaguješ sice na Miladu, ale ale tvůj původní příspěvek jsem nechala bez komentáře právě jen proto, že v podstatě ona řekla, co bych jinak říkala já.
Pokud něčí pes nechtěně skočí do kočáruna mé dítě, tak asi na majitele moc milá nebudu, i kdyby se omluvil stokrát. To je jeho věc, aby se mu to nemohlo stát. A ty v tom nevidíš nic špatného? Že vyděsí dítě, kočárek může zvrhnout a mimino vyklopit z výšky na zem? To se dá spravit jen tak omluvou???
A taky ti asi vezmu iluze, ale je spousta majitelů psů, kteří se potom ani neomluví. protože ses zmiňovala o puberťácích, tak předpokládám, že jsi četla ten můj příspěvek o hafanovi, tkerý obtěžoval moje děti. Jeho "majitel" se nejen neomluvil a psa si neodvolal, ale ještě byl vulgární. Takže tak.
A kvůli takovým jako on vážně uvažuju o tom, co tu psal Bob. Pepřový sprej a když nebude majitel dost rychlý, nebudu riskovat ztrátu končetiny a rvát se s jeho psem sama. Prostě to dostane do očí. Snad si ho pak příště pán pohlídá, aby mu zas někdo neublížil, když si ho nepohlídal, aby neublížil jiným :-((
Taky jsem měla tvoje ideály, dokud jsem neměla děti.
Předchozí