Přidat odpověď
jejdamane.. to sis právě odpověděla na ten svůj problém.
věř mi že vím co to je.. moje prostřední od miminka nespala.. a věčně řvala.. fyzicky napadala jiné a ubližovala sobě.. v šesti nám zjistili ještě PAS, bylo to hrozný tak do 4 let.. ale nějak právě jsem cítila, že když povolím, je to ještě horší, tak jsem se naučila to vydržet.. a na všechno ji připravovat předem.. a pak už prostě konat.. a začalo se to dost zlepšovat.
Mám syna staršího a ten byl "anděl" ten se neurážel a nevztekal nikdy (je teda zase ještě skoro ve 12 letech dost velká cíťa - ale ani se neuráží ani nevzteká) a tomu už klidně ve dvou si vysvětlila.. že tentokrát je to výjimka.. a on to pochopil
Dcerce se to jednak vysvětlit nedalo a druhak když se povolilo, tak to nezkusila jednou dvakrát ale třeba 100x.. teď jí bude v únoru 7 a ne že by neměla záchvaty.. nebo nebývala naštvaná, něco je určitě povahou.. ale jednak už nevydrží být dlouho naštvaná, protože ví, že to stejně k ničemu není a druhak ve vzteku ví, že stejně nic nepovolím a když řve.. tak ty co řvou..(tím myslím křičí), tak já neslyším.. to funguje už i na tříletého.. říkat, že toho co křičí neslyším.
Předchozí