no holky od sousedky klidně nosily už ve druhé třídě.. a to ne světle růžové ale třeba tmavě modré s bílým proužkem, lakovala jim to sousedka - jako jejich mamka, což je dost vtipné vzhledem k tomu, že ona sama nehty nalakované nenosí.. taky mi to přišlo děsně..
mám skoro 7dmi letou s odkladem.. a do školky párkrát s nalakovanýma taky šla.. asi bych to neřešila.. světle růžové občas povolila.. ale nijak extra nepodporovala.. a ne samořzejěm převidelně.. myslím, že se nic nestane.. dnes je jiná doba.. nehty mi nepřijdou tak hrozné jako namalování a velké výstřihy a pidi sukýnky
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.