Přidat odpověď
Odbourat nocni kojeni uplne. Zanechat max. vecerni a ranni - rano je kdyz uz je svetlo a uz se vstava - aby to jasne rozlisilo. Ze bude par noci rev, s tim musis pocitat, ale paklize te to fakt vycerpava, tak ti pevne rozhodnuti nebude delat potiz. Dite si rychle zvykne, ze pravidla jsou nastavena jinak. Pokud tedy skutecne nastavena budou a neuhnes. Fakt nepodlehej tomu, ze kdyz si takhle velke dite v noci revem vynucuje, na co je zvykle, ze ho nejak frustrujes. Ja jsem v noci odstavila v 18 mesicich a prekvapilo me nakonec, jak to bylo snadne a jak rychle si ditko zvyklo. Ale ja odstranila i vecerni kojeni, protoze bylo zvykle u kojeni usinat. Uz jsem si to nechtela komplikovat tim, ze budu kojit za svetla v obyvaku a pak prejdeme na uspavani bez kojeni do loznice. Zustalo nam jeste kojeni odpoledne, takze jsem nakonec nebyla frustrovana ani ja. ;-) Jo, a v noci jsem nabizela lahvicku s vodou. Na tu byl tedy v noci castecne zvykly uz driv, takze zadna velka zmena. Je fakt, ze kvuli vode se nebudi. Slo to bez vetsiho kriku, druhy vecer jeste trochu poknouraval, treti vecer a noc nic a tak do tydne, max- dvou spal celou noc. Do te doby se jeste obcas vzbudil, ale nechal se ukonejsit objetim, lahvickou s vodou, pripadne tim, ze mi strcil rpsa do vystrihu. Ale uz je nerval, ze chce napit. A myslim, ze jsem take zkousela si prelepit bradavky polstarkovou naplasti - takovymi temi velkymi, co lepi o celem obvodu. Ale nebyla jsem v tom dusledna, takze nemohu rict, jestli zrovna tohle pomohlo nebo ne.
Předchozí