ve 25 jsem otehotnela a stacila porodit,konec sestinedeli jsem oslavila 26 narozeninama. hele ale odbornici maji pravdu, oni nepisi ze zeny nemuzou mit zeny po 35 letech, ale z hlediska biologickeho uz to neni tak optimalni jako do 35 letech. to je jasne. nevim proc se rozcilujes. moje prabbicka mela moji babicku jako poskrabok ve 48 letech.
byvala sousedka mela prvni ve 46 a druhe ve 48 letech, a je fit, ted je ji 56 let, a nevypda opravdu jako jejich babicka. clovek ji hada o 10 let mene. a maji mladeho tatinka. dalsi kamaradka ma ted 3 dite s novym manzelem taky o 14 let mladsim, ve 45 . letech. at si kazdy dela jak sam uzna za vhodne. dokud je schopna zena rodit prirozene, tak muze mit dite i v 50 letech a neprijde mi na tom nic divneho.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.