Přčetla jsem si V8š článek a zaráží mě proč nezměníte pediatra? K takové pediatričce, kterou popisujete ve Vašem článku, bych dítě teda asi svěřovat do péče nechtěla. Je to teda síla. Nevím, ale z vlastní zkušeností vím, že i když jdeme třeba na očkování, tak naše doktorka si malou změří, a ptá se jestli nemáme nějaký problém. A jak píšu mám 16měs. dcerušku zatím jsme doktorky služby a pomoc nějak nepotřebovali. Co jsem se ptala ostatních rodičů tak je to u ní celkem standartní postup. Ptá se každého. Opravdu ještě neuvažujete o změně dětské lékařky? S pozdravem Denisa
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.