Ve 24 letech první dítě, nějak se stalo a já se cítila děsně mladá na dítě, nesmířila jsem se s tím do teď. Ve 32 letech druhé dítě, konečně jsem pochopila co to je mateřská láska. Připadám si jak věčně sjetá, vysmátá, laskavá, trpělivá, spokojená. Další dítě plánujem nejdřív za 5 let a poslední by se mi líbilo co nejdýl po 40.
Ve svém okolí jsem si všimla, že starší maminky zázračně omládnou a mateřství si opravdu užívají. Mladé maminky mateřskou přežívají.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.