Já mám kluky 3, jsem spokojená- poprvé bych radši holku, ale pak už mi to bylo jedno S klukama mi to přijde jednodušší- mám i synovce a je taky v klidu, neteře mi přijdou uječené- ale to je kus od kusu a u vlastních dětí mám mateřskou slepotu...... Ale všichni moji kluci jsou mazlíci a miluju maminku slyším alespoň 2x denně od každého, tak si to užívám Co se týče chování, přebírají vzorce od manžela, toho mám omotaného kolem prstu, takže s dítkama zvládám taky v pohodě. Nejvíc sporů mám s prostředním, který je povahově nejblíž mně.....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.