Přidat odpověď
Aha,a jak je teda možné,že deset zákazníků vůbec nemá problém naskládat za kratší čas více zboží a jednomu s menším počtem kusů zboží to trvá třeba o polovinu času déle?To fakt není chyba krámu.A ještě jsem neviděla babku,která by chodila ověšená několika taškama z obchodu.Starý lidi když jdou nakupovat,tak netáhnou v každý ruce tři tašky s nákupem.Starým lidem to sice trvá déle,to je pravda,ale taky si do těch tašek neskládají tolik kusů.A moje zkušenost je,že nejčastěji zdržují dost mladý ženský.Nepamatuji si,že bych někdy zažila,že by zdržoval chlap.Pokaždý když mi někdo pije u pokladny krev zdržováním,je to mladá ženská,která si v klídečku teprve po namarkování začne tahat peněženčinku,potom se v ní přehrabuje tak aby si nepolámala nalakovaný nehtíčky,pak teda zaplatí, a potom si snad ukládá každou jednotlivou minci do jiné přihrádky v peněžence,nebo co,pak si začne skládat nákup do tašky zřejmě podle nějakých estetických pravidel, či nějaké spešl vědecky vypracované metody o tom,v jakém souladu se spolu snáší jednotlivé nákupní položky.To na co někteří jedinci potřebují minuty tři všem ostatním trvá minuty půl.A umím si naprosto živě představit,že přesně tenhle typ lidí frfňá ve frontě,jak dlouho to trvá a že se ty fronty vůbec nehnou a že takový neschopný pomalý pokladní nemají za kasou co dělat.
Předchozí