| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

když mne v tomto docela "nasírá", jak to odnesou ti pokladní.

Oni to prostě mají nějak šéfovsky dané a nemohou jinak.

Taková historka z posledního nákupu, .. fronta u třech pokladen, dobře, nechala jsem dva spěchající mne předběhnout, tak já spěchám pořád, v tuto chvíli jsem nemusela a nechtěla jsem do někoho najíždět košíkem

ozvalo se hlášení "oznamujeme, že otevíráme pokladnu číslo 1 a číslo 2, prosíme, vyskládejte své zboží na pásy"

Hádejte, co se stalo?
No jasně, před námi fronta zmizla, mnoho lidí z pásu sbalilo zpět do košíků... a přesunulo se.

A nic.. hlášení se opakovalo.. ti netrpělivci vyskládali své košíky a smyčka jela
"oznamujeme, že otevíráme pokladnu číslo 1 a číslo 2, prosíme, vyskládejte své zboží na pásy"

My u pokladny číslo 5... prostě průběžný provoz, pustila jsem další 2 lidi - my měli půl košíku, oni balík vod nebo věci v ruce, .. my markováni,

hlášení pokračovalo.. stále dokola.

Takže první, co přeskládali své košíky - sprostě sprdli pokladní od ostatních pokladen, až vypnuli to hlášení..

další nakupující nechali vyskládaný nákup a odešli, ovšem někteří si nechali zavolat vedoucí a řešili problém - tak tam to beru v pořádku.

Ale vždycky to na první dobrou odnesou ti za přepážkou či ti za kasou.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.