Mrazím hotové v krabičkách lock lock. Musí to dobře těsnit, jinak natáhne pachy z mrazáku a není pak dobré. Vyndavám pak vždy jen pár kousků na okamžitou spotřebu. A mrazím okamžitě po dodělání, jakmile se nechá delší dobu ležet a pak teprv mrazí, tak taky není dobré, protože v něm obvykle už započnou oxidační a plísňové procesy (což. je cca po týdnu)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.