taky muzu pridat nejake perlicky. Pani si stezovala, ze v regalu s kureci a hovezi konzervou pro psy je kureci. Nevedela, ktera je hovezi. Pak mi zas prinesla kureci a hrozne se rozcilovala, ze neni hovezi...neumela asi cist. Ja:Muzete jit na pokladnu c 3. Zakaznice:Ale tam nikdo neni...asi si myslela ze tam bude prodavacka sedet celou sichtu, lakovat si nehty a cekat na ni. Ona mezi tim musi delat dalsi veci a prijde na zavolani. Pan chtel uplatnit 3 slevove poukazky na nakup za 1500. Bohuzel to jde jen na 3 oddelene nakupy za 500.Kdyz jsem mu (slusne)rekla, ze muze vyuzit jen jednu, jinak bych mu musela cely nakup stornovat a namarkovat znova(k tomu by musel prijit vedouci)..rekl mi at si to strcim do pi.. i s temi poukazkama.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.