Přidat odpověď
To jsem si zase naběhla.Chtěla jsem vyzkoušet cukroví podle jiných receptů než mnou osvědčených,plus nové druhy cukroví.Nejen že ořechy,které jsem dělala podle nějakého receptu zde z Rodiny,nešly vyklepnout,takže jsem je musela z formiček odmáčet(ještě k tomu bylo těsto tak tuhé,že jsem si při vymačkávání div neudělala puchýř na palci),na leknínech z lineckého se mi dělaly bubliny,ale s těstem na karamelové rohlíčky nelze absolutně pracovat.Těsto jsem udělala podle receptu,a bylo jasné,že takto ne,protože těsto i po promíchání bylo úplně sypké.Přidala jsem tedy po kouskách Heru,ale sotva se spojilo,bylo zase moc mazlavé.Takže jsem přidala po troškách mouku,těsto nešlo válet,trhalo se.Na radu cukrářky jsem tam tedy dala bílky,aby se spojilo.Jenže jsem musela zase kvůli lepivosti přidat mouku.No,zkrátím to,těsto už nelepí,ale s těstem se nedá ani trochu pracovat,trhá se,nejde válet.Co s ním,je mi líto ho vyhodit,protože v něm je spoustu ořechů.Má to být těsto na vykrajování.
Předchozí