Přidat odpověď
Když už jsi tam, kde jsi, tak bych zkusila
a) ochutnat - jestli je dobrý, tak nevyhazovat, jestli není dobrý, přidat trochu rumu a jestli bude dobrý, zpracovat
b) strčit do ledničky, nechat min. 2 hodiny, třeba pak půjde válet v pohodě
c) když válet nepůjde, udělat z něj jiný cukroví:
- ořechový rohlíčky, jestli půjde aspoň "do žížal"¨
- malý hromádky a upéct na plechu místo kokosek - to pak třeba lepit na linecký kolečka a pocákat čokoládou
- malý hromádky, nahoru dát něco (oříšek, kandovanou třešni...) - udělat z toho takový jako myslivecký knoflíky (bo jak se to správně jmenuje)
d) když by to bylo třeba až moc řídký nebo mazlavý, nacpat třeba do srnčího hřbetu a upéct jako "buchtu", dle výsledku pak buď sníst nebo rozkrájet na malé obdélníčky a třeba pomazat marmeládou nebo namočit v čokoládě.
Já razím zásadu, že těsto na vánoční cukroví blbý být nemůže a v nejhorším výsledek vydávám za naprosto originální nový typ vánočního cukroví (jestli není dobrý, tak za to může net).
Předchozí