| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Holky,

ale mám jiny problem ... zkusila jsem Zofce vyprávět pohádku... a nenapadla mě žádná, která má klidný a nenásilný děj.
Vyprávěla jsem ji o Cerveny Karkulce - ale o vlkovi a jak vlk sežral babičku - to jsem vynechala - takže to vlastně bylo o tom, jak byla jedna líná snacha, která vyslala svou dceru s košíkem úplatků za babičkou a ta jako věrný posel vše babičce předala.

Samozrejme jsem kladla důraz na oblečení Karkulky - vše červené, co všechno měla v košíku pro babičku (co Zofka obvykle jí a nejí) a jak potkala po ceste berušku a jak s ní rozprávěla, jak to Karkulce sluší a jak potkala pejska a toho si pohladila a pejsek byl strašně hodnej a v zaveru jak všechno správně odnesla babičce, která z toho byla uplne štastná jak blecha.

No, holky - poradte - krom Pejska a Kočičky - ktery se mi zdali jeste takovy docela srozumitelny se v tech starych českých pohádkách moc čerpat nedá :(((( Nebo jsem totálně bez inspirace. Chtěla jsem ji vyprávět neco hezkýho, aby se nebála ... ona Zofka všecko moc bere vážně ... z Mraveneček v lese - to byla hotová tragedie - dycky skončila na stránce, kde je mraveneček zafačovanej a má "bebí" ... no, uplná trága !!!! nenechala si vysvetlit, že pak už byl čiperka a zdravej !!!! :((((

Ted jsem ráda za Večerníček - ten je takovy "neškodny" ...

Gabca

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.