Dari psala o těch dohodách, ale nepsala, že musí být úředně ověřeny. To jsem dohledala později. A když jsem teda požádala notářku, jestli nám to udělá, tak to prý nejde. Prý bych musela přes právníka, ten by to musel řešit s bankou, aby nám to banka rozdělila fifty fifty, protože ÚDAJNĚ! ty dluhy MUSÍ jít napůl, nejde aby mě jich manžel zprostil. A tady se zas dozvím, že to jde.. no mám z toho hlavu v pejru.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.