Len, ja tchyni vydrzim par hodin. Posloucham stale jen ja, ja, ja, moje sestra, moje, moje, moje. Nejaky jak se mas, co v CR noveho, to nehrozi. O vikendu se premohla a ptala se me, jestli se tesim do CR. Rikam, what do u think? Ja vychazim o 100% lepe s tchanovo pritelkyni. Oni jsou spolu uz 8 let. Ji mam radsi, je milejsi, je s ni sranda. Bude to asi tim, ze ji jsem synacka nevzala.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.