administrativní pracovnice na soudu na plný úvazek - 12 tis. čistého
a to ještě jsem se na to dopracovala asi po roce a něco a po dalšim roce a půl mě vyrazili... museli by mi dát už konečně dobu neurčitou...no nedali...lituju každé minuty, kterou jsem se tam nechala deptat a nevzala jsem si ani jednou OČR, kdy na nemoce padla 1/2 dovolené a já pak padala na hubu apod. apod. a moje malé nemocné děti byli u babičky /které se rapidně zhoršuje zdraví a už ji nehci moc využívat, i když my naoplátku pomáháme a vždycky jsme jim hodně pomáhali/. Šla jsem do práce když bylo malému 2r. a 4 m, byla to "nabídka, která se neodmítá",fakt by byla, bavilo mě to, měla jsem pružnou pracovní dobu, ale to jsem nevěděla o dost hustém mobingu a bossingu,který jsem si nechala líbit a neodešla sama a včas ( v rámci vyšších zájmů - děti, "budoucí kariéra", vidina smlouvy neurčité) a to mě dostalo... Jediné pozitivum je, že jsem držgrešle a našetřila jsem si dost peněz a nyní na UP jsem zatím relativně "vklidu".Nyní hledám práci 3. měsíc a vybírat si rozhodně nemůžu. Nyní jdu na konkurz na odborného admin. asistenta s AJ a plat? můžete hádat...moje vánoční přání je zkrácený úvazek (6h) v "klidném" kolektivu s možností si vzít 3x do roka OČR. Manžel nás "neuživí" - rozuměj dlouhodobě ve smyslu, že si chceme něco "dopřát" a já bych byla bez koruny a taky se nechci "válet", ale strašně se bojím, že na mě bude v práci zase někdo křičet...
jo a před mateřskou jsem dělala neziskovce za zhruba minimální mzdu + dojíždění 2h denně (tam zpět tedy)
není to teda Praha