Sasanko, moje doktorka je za A) moje bývalá dětská doktorka, takže ví jak jsem byla droobná já; B) vidí, že teď v dospělosti mám 154 cm a 48 kg - takže děti nemají po kom být velký (i když manžel má 185 cm a 90 kilo) a za C) je prostě normální a rozumná ženská. Není možné, abychom "jeli" všichni podle tabulek, to je nesmysl, to bychom všichni vypadali jako klony. Klid a nech ji, třeba jí rostou zuby, třeba ji zajímá všechno okolo, prostě X věcí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.