| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Termix, já už to tady na rodině jednou psala, že si osobně myslím, že s tím odpouštěním, které vyžadujeme od sebe pro lidi, kteří nám ublížili, na základě domněnky, že je to tak správné, tak to podle mě je jinak.

Já došla do stavu, kdy mi člověk, který mi hodně ublížil je lhostejný, ale rozhodně nemám potřebu odpouštět, já vlastně ani už nemám na toho člověka vztek, vytočit mě sice dokáže, je vlastně tak strašně ubohý, ale odpuštění vůči němu prostě nemám. Jednal zcela vědomě.
Je to podle mě pohoda nemít na něj vztek, pokud teda neubližuje, což občas přes jiné lidi zkouší. Mě to psychicky pomohlo, takové stadium klidu, ale žádné odpuštění se nekonalo a kdybych si něco takového začala namlouvat, tak se směju sama sobě.

Prosím, nenuť se do ničeho co ti nesedí, nazvi věci tak jak jsou. Ty jsi prostě obě""t, oba rodiče mají vinu. Rozhodně i matka.
Chápu, že po smrti babičky rekapituluješ a chápu, že máš potřebu otevřít 13. komnatu a řešit nedořešené. Asi prostě přišel čas.
Moc držím palce...~x~~x~~x~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.